Stödsamtal

Behöver du en medmänniska som lyssnar och är ditt bollplank?

Stödsamtal är till för dig som har utmaningar eller svårigheter av lite mer tillfällig karaktär och behöver ett bollplank som kan hjälpa dig att sortera dina tankar för att komma vidare. Det kan också vara någon enskild händelse i ditt liv som du behöver få ventilera med någon som verkligen lyssnar på dig. Vi ses en eller ett fåtal gånger, eller kanske flera gånger med lite längre mellanrum – allt efter dina behov.

I stödsamtal bygger vårt möte på just samtal, men det kan också förekomma att jag använder mig av metoder som jag hämtar från min roll som samtalsterapeut eller coach om det finns utrymme för det.

Upplägg
Ett stödsamtal varar i 50 minuter.
Vanligen träffas vi på min mottagning på Södermalm i Stockholm, men om önskemål finns kan vi även ses digitalt, över telefon eller på promenad.

Pris
En session samtalsterapi om 50 min kostar 975 kronor inklusive moms.
Om betalning sker via företag är priset 975 kr exklusive moms.

Det stannar mellan oss

Våra samtal är konfidentiella, vilket innebär att det du berättar stannar mellan oss. Jag följer Psykosyntesförbundets etiska regler som du kan läsa mer om här.

Varmt välkommen att kontakta mig, samtalsterapeut Charlotte Bark Andersson! Du kan också själv boka tid för stödsamtal hos mig via Boka direkt genom att klicka på knappen här nedanför.