Coaching

Hjälp att bena ut en mer konkret frågeställning.

I coachingen hjälper jag dig att hitta dina lösningar. Erfarenheten visar att det är insikterna och svaren du själv kommer fram till som har störst genomslagskraft när du vill åstadkomma förändringar i ditt liv – både inom dig och runt omkring dig. I coaching är det viktigt att du själv är motiverad och har viljan, så kan vi tillsammans arbeta mot att uppnå ditt mål.

Hur går det till?
Det är med hjälp av dina nya insikter och din egen vilja som du uppnår förändring. Jag lotsar dig med min kunskap, nyfikenhet och empati och hjälper dig att hitta nya perspektiv, tankar och synsätt. I coachingen arbetar vi med utgångspunkt från här och nu och blickar framåt.

Ibland kan ett byte av infallsvinkel göra att du får en annan ingång till ditt omedvetna och då ser eller förstår du något nytt. Förutom våra samtal kan olika ingångar vara dina tankar, dina känslor eller förnimmelser i din kropp och vi kan använda oss av bilder, visualiseringsövningar och gestaltövningar för att upptäcka nya svar.

Upplägg
Ett samtal varar ca 50 minuter och i coaching är det vanligt med 5–10 samtal.  Mellan samtalen kommer du att få fundera över frågeställningar som vi gemensamt kommer fram till.
Vanligen träffas vi på min mottagning på Södermalm i Stockholm, men om önskemål finns kan vi även ses digitalt, över telefon eller på promenad.

Pris
En session samtalsterapi om 50 min kostar 975 kronor inklusive moms.
Om betalning sker via företag är priset 975 kr exklusive moms.

Det stannar mellan oss
Våra samtal är konfidentiella, vilket innebär att det du berättar stannar mellan oss. Jag följer Psykosyntesförbundets etiska regler som du kan läsa mer om här.

Varmt välkommen att kontakta mig! Du kan också själv boka tid hos mig via Boka direkt genom att klicka på knappen här nedanför.