CoachingCoaching           •           Hjälp att bena ut en mer konkret frågeställning


I coachingen hjälper jag dig att hitta dina lösningar. Erfarenheten visar att det är insikterna och svaren du själv kommer fram till som har störst genomslagskraft när du vill åstadkomma förändringar i ditt liv - både inom dig och runt omkring dig. Det är viktigt att du själv är motiverad och har viljan, så kan vi tillsammans arbeta mot att uppnå ditt mål.


Det är med hjälp av dina nya insikter och din egen vilja som du kommer att uppnå förändring. Jag kommer att lotsa dig med min kunskap, nyfikenhet och empati och hjälpa dig att hitta nya perspektiv, tankar och synsätt. I coachingen arbetar vi med utgångspunkt från här och nu och blickar framåt.


Ibland kan ett byte av infallsvinkel göra att du får en annan ingång till ditt omedvetna och då ser eller förstår du något nytt. Förutom våra samtal kan olika ingångar vara dina tankar, dina känslor eller förnimmelser i din kropp och vi kan använda oss av bilder, visualiseringsövningar och gestaltövningar för att upptäcka nya svar.


Ett samtal varar ca 50 minuter och i coaching är det vanligt med 5–10 samtal.  Mellan samtalen kommer du att få fundera över frågeställningar som vi gemensamt kommer fram till.


Våra samtal är förstås konfidentiella och jag följer Psykosyntesförbundets etiska regler.


Varmt välkommen att kontakta mig så kan vi diskutera vad som passar bäst för just dig.
coachning
parterapi 

Charlotte Bark Andersson

Diplomerad Samtalsterapeut, Diplomerad Par- och Relationsterapeut och Diplomerad Samtalscoach

Copyright 2015 © All Rights Reserved